Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Odojak i francuska

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

180 min
  1. Potrbušinu nasoliti, popapriti natrljati sa sjeckanim ružmarinom i koricom limuna i posušiti kožu. Staviti u protvan sa kožom prema gore i peći na 140°C 2 sata. Provjeriti da li je meso mekano i pojačati temperaturu na 180°C da se koža zahrskavi.
  2. Gotovu potrbušinu ostaviti da se odmara 2 sata prije rezanja. Za Francusku salatu povrće svo skuhati i narezati na kockice isto tako i jaja. Granny smith jabuku narezati na sitne brunoise kockice te sve prebaciti u posudu za mješanje.
  3. Posoliti i popapriti, dodati senf i mileram te majonezu i sve dobro izmješati i držati u hladnjaku prije upotrebe 3 sata.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 kg svinjske potrbušine
  • Papar u zrnu
  • Papar mljeveni
  • Sol
  • Korica 1 limuna
  •  svježi ružmarin
  • 400 g majoneze
  • 150 g mrkve
  • 200 g krumpira
  • 200 g kiselih krastavaca
  • 200 g graška
  • 50 g granny smith jabuka
  • 4 jaja
  • Žlica senfa
  • Žlica milerama

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio limunska korica Natur*pur, 100g

Dijon Senf SPAR

Jabuka Grenny Smith

Majoneza DESPAR

Ružmarin

Šareni papar S-BUDGET, zrno, 70g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...