Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Okruglice od puretine punjene gljivama i sirom
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
40 min
Kruh prelijte mlijekom. U mljeveno meso dodajte jaje, sitno sjeckani luk i češnjak, ocijeđeni kruh, začinite solju i paprom, dobro izmiješajte.
Sir i šampinjone narežite na male kockice. Podijelite meso na 12 kuglica.
Svaku kuglicu stanjite između folije, dodajte kockice škripavca i šampinjona, pomoću folije oblikujte okruglicu, pecite u dubokoj masnoći na srednje jakoj vatri do željene boje, odložite na papirnati ubrus. Poslužite toplo.
Savjet
: Ako želite sočnije meso, okruglice možete dodatno ispanirati prije prženja.
Sastojci
Za
4
osobe
500 g mljevene puretine
200 g sira škripavca
150 g šampinjona
1 jaje
150 g crvenog luka
1 režanj češnjaka
100 g kruha bez kore
50 ml mlijeka
sol, papar
300 ml ulja za pečenje
Vino Jarec Pinot Bijeli
0,75L
Temp. serviranja:
12ºC
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio češnjak Natur*pur
Kruh bijeli S-BUDGET
Svježe mlijeko SPAR, 3,2%, 1L
Šampinjoni S-BUDGET, 500g
Žuti luk Natur*pur
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji