Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Okupano pile
Vaša ocjena:
1
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
0 min
U lonac staviti kuhati meso, dodati očišćeno povrće i začine. Kada meso bude kuhano, izvaditi ga isto kao i povrće.
Povrće prodinstati na maslacu. Napraviti šalšu od rajčice, tako da prodinstamo luk i češnjak i na to dodamo polpu od rajčice i pustimo da se reducira.
Od temeljca u kojem se kuhalo povrće i meso napravimo juhu u koju ukuhamo domaću tjesteninu koju ćemo napraviti od žutanjka i brašna. Meso, kuhano povće i šalšu poslužimo uz restani krumpir.
Sastojci
Za
0
osoba
Pileći batak sa zabatkom 0,4kg
Pureći vratovi 0,2kg
Mrkva 0,3kg
Peršin korijen 0,2kg
Celer korijen 0,2kg
Kelj pupčar 0,1kg
Peršin list svježi 0,03kg
Ljutika 0,02kg
Češnjak 0,05kg
Polpa od rajčice 0,25L
Crveni luk 0,2kg
Maslac 0,2kg
Hrbat od pileta/kokoši 0,2kg
Maslac 0,2kg
Krumpir bijeli 0,4kg
Jaje 1kom
Brašno oštro 0,15kg
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio rajčica Natur*pur, polpa, 680g
Mrkva Vrtovi Hrvatske, 500g
Peršin
Pileći batak/zabatak S-BUDGET
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji