Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Pečena svinjska rebra

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

150 min
  1. Rebra posolite i ostavite da se mariniraju preko noći. Stavite marinirana rebra u posudu za pečenje, pokrijte posudu aluminijskom folijom pa pecite 2 sata na 100 °C. Za marinadu razmutite BBQ umak, kečap i med pa dodajte granule češnjaka.
  2. Meso izvadite iz pećnice, maknite foliju, ostavite meso da se malo ohladi pa ga premažite marinadom i pecite na 190 °C dok ne dobije lijepu boju. Prije posluživanja pospite nasjeckanim vlascem.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 kg svinjskih rebara
  • 30 g soli

Marinada:

  • 200 g BBQ umaka
  • 100 g kečapa
  • 1 prstohvat češnjaka u granulama
  • 20 g meda
  • ½ vezice vlasca

Vino Kalazić Graševina


0,75L

Temp. serviranja:
10-12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio cvjetni med Natur*pur, 500g

Ketchup blagi SPAR, 500g

Sol SPAR Vital

Začin češnjak SPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...