Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Pržena piletina i povrće

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Pileća prsa razrežite i batom istucite između dviju folija. Posolite i pržite na maslinovu ulju s obje strane.
  2. U međuvremenu narežite patlidžan, ogulite krumpir i narežite ga na štapiće. Zagrijte suncokretovo ulje u drugoj tavi (temperatura ne smije biti previsoka), stavite krumpir i pržite ga. Pržene krumpire stavite sa strane pa na istoj masnoći pržite patlidžane.
  3. Papriku narežite na rezance, luk ogulite, odvojite nekoliko koluta i stavite ih sa strane, a njegov centralni dio pržite s paprikom na maslinovu ulju. Četiri mini rajčice stavite sa strane, a ostale prepolovite i pržite ih na maslinovu ulju. Posolite prženo povrće. 

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g filea pilećih prsa
  • 300 g patlidžana
  • 300 g mini rajčice
  • 200 g paprika
  • 400 g krumpira
  • 150 g ljubičastog luka
  • 1 vezica kopra
  • 80 ml maslinova ulja
  • 100 ml ulja za pečenje
  • sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Cherry rajčica Natur*pur

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Patlidžan

Pileća prsa bez kože SPAR VItal

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...