Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Pureći medaljoni u vinskom umaku
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
55 min
Medaljone pobrašnite i lagano pržite na maslacu dok ne poprime svijetlosmeđu boju. Pileći bujon, unaprijed pripremljen, i vino dodajte medaljonima, promiješajte i pokriveno pirjajte na laganoj vatri oko 30 minuta.
Potom dodajte kravlji sir, šampinjone i muškatni oraščić pa promiješajte da se umak ujednači.
Medaljone pirjajte, otkrivene i na jačoj vatri, dodatnih 10 minuta.
Preporuka: ako koristite pureće odreske, za 10 minuta produljite vrijeme pirjanja prije dodavanja sira.
Sastojci
Za
4
osobe
500 g purećih medaljona
1 žlica začinjenog kukuruznog brašna (sa solju i paprom)
25 g maslaca
150 ml pilećeg bujona od kocke
150 ml bijelog vina
100 g svježeg kravljeg sira
100 g šampinjona, narezanih na ploške
malo muškatnog oraščića
sol i papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Maslac Natur*pur, 250g
Svježi sir Natur*pur, 250g
Šampinjoni S-BUDGET, 500g
Začin crni papar SPAR
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji