Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Zapečene tagliatelle s povrćem
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
2
Vrijeme pripreme:
40 min
U posudu za pečenje (28x18 cm) stavite na ploške narezane tikvice i ljubičasti luk te očišćenu papriku narezanu na kockice.
Zalijte ih otopljenim maslacem, uljem, lagano posolite i pospite grubo mljevenim šarenim paprom. Dobro izmiješajte i pecite 15 - 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°C.
Rezance skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ih i kratko isperite hladnom vodom. Dodajte ih povrću, izmiješajte i pecite još 10-ak minuta.
Izvadite iz pećnice, pospite naribanim parmezanom i poslužite.
Sastojci
Za
4
osobe
250 g tjestenine tagliatelle
20 g maslaca
3 žlice maslinova ulja
200 g tikvica
80 g ljubičastog luka
200 g svježe crvene paprike
30 g naribanog parmezana
sol
svježe mljeveni šareni papar u zrnu
Vino Toljanić Vrbnička žlahtina
0,75L
Temp. serviranja:
8-12ºC
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio paprika crvena Natur*pur
Sir Grana Padano DESPAR, 100g
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Tikvice Natur*pur, 500g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji