Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Hrvatska kuhinja
/
Dalmacija
Dalmatinska tečada
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
2
Vrijeme pripreme:
45 min
U lonac stavite vodu, kad prokuha dodajte sol i makarone pa ih kuhajte 5 – 7 minuta, ne trebaju se skroz skuhati.
U drugom loncu zagrijte maslinovo ulje, dodajte narezani luk i češnjak, pa nakon 2 minute dodajte listove peršina i komade ribe. Posolite, popaprite, dodajte pelate, vino i prošek i kuhajte 5 minuta. Dodajte dagnje i napola skuhanu tjesteninu pa kuhajte još par minuta, dok se školjke ne otvore i tjestenina ne skuha do kraja.
Savjet:
U tečadu možete staviti i škampe ili kozice, kao i školjke koje su vam tog trena dostupne.
Sastojci
Za
4
osobe
2 luka narezana na trakice
2 režnja češnjaka
4 žlice maslinovog ulja
šaka natrganog peršinovog lista
200 g pelata
4 komada ribe po izboru (orada, oslić ili škarpina)
100 ml bijelog vina
50 ml prošeka
500 g dagnji
300 g makarona
1 žličica soli
malo svježe mljevenog papra
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Dagnje na ledu
Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L
Oslić bez glave S-BUDGET, 1kg
Rajčice pelati S-BUDGET, 400g
Tjestenina Tortiglioni S-BUDGET, 1kg
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji