Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od govedine, rajčica i mahuna

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Mahune kratko blanširajte u vodi uz dodatak soli i šećera. Narežite meso na komadiće veličine zalogaja i rajčicu na ploške. Stavite u tanjur kalup, slažite red rajčice, blago posolite, red mesa, opet rajčicu, meso i na vrh mahune. Maknite kalup, začinite maslinovim uljem, pospite sezamom, dekorirajte francuskim peršinom, acetom i kapljicama ulja, poslužite.

Savjet: Govedinu prije rezanja dobro ohladite u hladnjaku, možete ju ostaviti i preko noći jer ćete je tako lakše rezati. ​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 500 g kuhane govedine iz juhe
  • 400 g zelenih mahuna
  • 800 g rajčica
  • 60 ml maslinovog ulja
  • 10 g sezama
  • sol, šećer
  • francuski peršin, reducirani aceto balsamico

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio sezam Natur*pur, 250g

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Juneća rebra / prsa

Rajčica

Zelene mahune S-BUDGET, 1kg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...