Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Šaran s krumpirom i lukom iz pećnice

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

45 min
  1. Krumpir ogulite, narežite na kriške, luk na kolute. U posudu za pečenje stavite krumpir i pola količine luka, posolite (5 g soli), pokapajte uljem i pecite na 180 °C 20 minuta. U međuvremenu očistite šarana i posolite iznutra i izvana, zapecite na gril tavi sa svake strane 3 minute. Stavite ribu na krumpir i zajedno pecite još 20 minuta. Vruće pospite preostalim kolutima luka i poslužite.

Sastojci

Za 0 osoba
  • 1 šaran (oko 1 kg)
  • 600 g krumpira
  • 200 g crvenog luka
  • 40 ml ulja
  • 15 g soli

Vino Erdutska Graševina


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio luk Natur*pur, 750g

Krumpir Natu*pur

Suncokretovo ulje S-BUDGET, 1L

Šaran, cijeli, na ledu

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...