Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Peka

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

120 min
  1. Meso narežite na veće komade, posolite i ostavite da se marinira oko pola sata. Krumpir ogulite, narežite na krupnije komade, posolite. Stavite u posudu najprije komade mesa, okolo i na meso poslažite krumpir, prelijte s pola ulja i vinom, poklopite i pecite 45 minuta.
  2. Nakon 45 minuta otklopite, izvucite komade mesa gore, prelijte preostalim uljem, poklopite i nastavite peći još 40 minuta.

Savjet: U peku prilikom okretanja mesa možete ubaciti narezano povrće poput tikvice ili patlidžana.   ​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1,8 kg teletine (vrat + rebra)
  • 1,2 kg krumpira
  • 2 – 3 žličice soli
  • 100 ml maslinovog ulja
  • 200 ml bijelog vina

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Krumpir Natu*pur

Sol SPAR Vital

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Teleća rebra/prsa/flam

Teleći vrat

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...