Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od hobotnice

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

90 min
  1. Hobotnicu očistimo, krakove razrežemo i stavimo kuhati sa sasvim malo vode i maslinovim uljem u poklopljenoj teći. U drugoj teći kuhamo krumpir u ljusci. Kada je hobotnica omekša, narežemo ju na kolutiće.
  2. Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na ploške.
  3. Hobotnicu i krumpir začinimo s malo ljubičastog luka, kaparima, maslinovim uljem, kvasinom, listom peršina, paprom i soli. Po potrebi i želji dodamo malo vode kako salata ne bi bila suha.

Serviramo.

Sastojci

Za 0 osoba
  • Hobotnica 1kg
  • Krumpir 0.600kg
  • Maslinovo ulje 0.050ml
  • Kapare 0.030kg
  • Ljubićasti luk 0.100kg
  • Maslinovo ulje 0.050L
  • Kvasina 0.040L
  • Peršin list 0.010kg

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Hobotnica

Kapari DESPAR

Krumpir Natu*pur

Ljubičasti luk

Peršin

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...