Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Goveđi gulaš

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

150 min
  1. Meso narežite na kocke, posolite, prepecite na ulju, odložite sa strane. U istu tavu dodajte sjeckani luk i pirjajte na laganoj vatri 40 minuta, po potrebi podlijevajući temeljcem. Dodajte na luk sjeckani češnjak, kratko popržite, vratite kocke mesa, dodajte list lovora i nekoliko zrna papra, krčkajte na laganoj vatri podlijevajući vinom dok meso ne omekša.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 kg govedine od buta
  • 500 g crvenog luka
  • 2 – 3 režnja češnjaka
  • 1 list lovora
  • 60 ml ulja
  • 600 ml crnog vina
  • 500 ml goveđeg temeljca
  • 12 g soli
  • 0,3 g papra u zrnu

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio luk Natur*pur, paket

Kocka za juhu S-BUDGET, goveđa

Sol SPAR Vital

Začin šareni papar SPAR, 40g

Češnjak Vrtovi Hrvatske

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...