Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Hladna juha od voća

Vaša ocjena:

1

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Trešnjama odstranite koštice, jagode očistite i narežite, ribizle skinite s peteljke.
  2. Odvojite četvrtinu voća sa strane za posluživanje, ostalo usitnite u blenderu, zasladite medom.
  3. Juhu ohladite na 4 °C, raspodijelite u zdjelice, dodajte par trešanja, komadiće jagode, ribzle i poslužite uz dodatak žličice jogurta.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 400 g jagoda
  • 400 g trešanja
  • 100 g crvenih ribizla
  • 40 g meda
  • 60 g grčkog jogurta

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio cvjetni med Natur*pur, 500g

Jagode

Ribiz

Trešnja

Grčki jogurt SPAR, 1kg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...