Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Juhe
Juha od pilećih želudaca s ječmom
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
2
Vrijeme pripreme:
60 min
U loncu zagrijte maslinovo ulje, dodajte opran i narezan poriluk i pržite 2 minute. Dodajte narezanu mrkvu i celer te pileće želuce narezane na manje komadiće pa uz miješanje pržite još 10 minuta. Dodajte ječam, zalijte temeljcem i kad zavrije kuhajte 30 minuta, odnosno dok ječam ne omekša. Po potrebi još začinite i prije posluživanja pospite peršinovim listom.
Savjet:
U juhu možete dodati i druge dijelove pileta, krilca ili hrbat.
Sastojci
Za
4
osobe
50 g poriluka
100 g mrkve
50 g korijena celera
300 g pilećih želudaca
½ šalice ječma
1 l pilećeg temeljca
2 žlice nasjeckanog peršinovog lista
2 žlice maslinovog ulja
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio poriluk Natur*pur
Celer
Mrkva S-BUDGET, 500g
Peršin
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji