Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Juha od pilećih želudaca s ječmom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. U loncu zagrijte maslinovo ulje, dodajte opran i narezan poriluk i pržite 2 minute. Dodajte narezanu mrkvu i celer te pileće želuce narezane na manje komadiće pa uz miješanje pržite još 10 minuta. Dodajte ječam, zalijte temeljcem i kad zavrije kuhajte 30 minuta, odnosno dok ječam ne omekša. Po potrebi još začinite i prije posluživanja pospite peršinovim listom.

Savjet: U juhu možete dodati i druge dijelove pileta, krilca ili hrbat.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 50 g poriluka
  • 100 g mrkve
  • 50 g korijena celera
  • 300 g pilećih želudaca
  • ½ šalice ječma
  • 1 l pilećeg temeljca
  • 2 žlice nasjeckanog peršinovog lista
  • 2 žlice maslinovog ulja

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio poriluk Natur*pur

Celer

Mrkva S-BUDGET, 500g

Peršin

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...