Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Juhe
Juha s koromačem, korijandrom i kozicama
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
2
Vrijeme pripreme:
35 min
Koromač narežite na rezance i pirjajte na maslinovu ulju 5 minuta, dodajte sitno nasjeckani češnjak pa ga kratko pržite (1 minutu), samo da zabijeli. Potom dodajte pola količine kosanog korijandra, podlijte temeljcem i kuhajte 5 minuta.
Posolite i kratko miksajte štapnim mikserom (da ostanu vidljivi komadići koromača) pa ostavite na stranu 10 minuta.
Jogurt razmutite sa 100 ml juhe da se ne stvore grudice kad ga budete stavili u juhu. Dobivenim jogurtom legirajte juhu.
U međuvremenu, meso kozica posolite i ispržite na maslinovu ulju.
Ako koristite svježe gljive, ispržite ih kao i kozice, a ako imate suhe gljive, namačite ih 10 minuta u vodi i takve dodajte pred kraj kuhanja u juhu.
Juhu razdijelite u zdjelice, dodajte sotirane gljive (ako nisu već u juhi), kozice, polovice mini rajčica i kolutiće peperoncina. Pospite listićima korijandra.
Sastojci
Za
4
osobe
400 g koromača
1 grančica korijandra
100 g mesa kozica
60 g gljiva, najbolje orijentalnih
80 g mini rajčice
1 svježi peperoncino
400 ml jogurta
500 ml povrtnog temeljca
1 češanj češnjaka
50 ml maslinova ulja
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio Cherry rajčica Natur*pur
Jogurt SPAR free from
Komorač
SPAR PREMIUM divovske kozice, 500g
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 750ml
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji