Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Povrtna juha s rezancima

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Na maslinovo ulje dodajte sjeckani luk, kad omekša dodajte korabu narezanu na kocke, kockice celera i peršina, popržite 2 – 3 minute pa dodajte kockice mrkve, popržite 1 – 2 minute, dodajte sitno sjeckani češnjak.
  2. Kad češnjak zabijeli, podlijte temeljcem, posolite i kuhajte 15 minuta na laganoj vatri. Zakuhajte rezance, prokuhajte 2 – 3 minute.
  3. Prije posluživanja juhu pospite grubo kosanim listićima peršina i po želji začinite svježe mljevenim paprom.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 200 g korabe
  • 200 g mrkve
  • 100 g celera
  • 100 g peršina + list
  • 1 režanj češnjaka
  • 150 g crvenog luka
  • 800 – 1000 ml povrtnog temeljca
  • 80 ml maslinovog ulja
  • sol, papar
  • 100 g rezanaca za juhu

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Celer

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Mrkva S-BUDGET, 500g

Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g

Tanki rezanci S-BUDGET, 1kg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...