Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Deserti
Rustikalni kolač s jabukama
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
60 min
Miksajte jaje, 300 g šećera i vanilin šećer, dodajte jogurt, ulje i brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Jabuke ogulite, očistite i narežite na štapiće. Štapiće jabuka umiješajte u tijesto.
Duguljasti kalup obložite masnim papirom, prebacite tijesto i poravnajte ga.
Pomiješajte cimet s preostalim kristal šećerom i maslacem i posipajte tijesto. Pecite na 160 °C 35 – 40 minuta, ovisno o pećnici.
Topao kolač pospite šećerom u prahu.
Sastojci
Za
4
osobe
300 g jabuka
360 g šećera
80 ml ulja
1 jaje
200 ml jogurta
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
300 g brašna
5 g cimeta
20 g maslaca
50 g šećera u prahu
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Jabuka Grenny Smith
Suncokretovo ulje S-BUDGET, 1L
Tekući jogurt S-BUDGET, 180g
Vanilin šećer S-BUDGET, 10g
Začin cimet SPAR, 40g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji