Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Zeleni gazpacho u čašama

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

15 min
  1. Crvenu i žutu papriku narežite na kockice i ostavite za posluživanje, kao i rajčicu i pola krastavca.
  2. Preostali dio krastavaca ogulite, narežite i u blenderu usitnite u pire zajedno s narezanim avokadom, protisnutim češnjakom, narezanom ljutom papričicom, celerom, mladim lukom i peršinom.
  3. Dodajte sok limuna, maslinovo ulje, sol, papar i vode ako je potrebno te dobro promiješajte.
  4. Dobivenu juhu ulijte u zdjelu i držite u hladnjaku do posluživanja (2 sata). Poslužite je u čašama ukrašenu kockicama povrća i listićima bosiljka.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 krastavca (300 g)
  • ½ crvene paprike
  • ½ žute paprike
  • 1 rajčica
  • 1 avokado
  • 2 češnja češnjaka
  • ½ ljute papričice
  • 1 stapka celera
  • 3 mlada luka
  • ½ vezice peršina
  • 40 ml maslinova ulja
  • sok ½ limuna
  • sol i papar
  • listovi bosiljka

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

avokado

Bio limun Natur*pur

Bio paprika crvena Natur*pur

Krastavci Natur*pur

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...