Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Juhe
Zimska juha s gljivama, keljom i muškatnom bundevom
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
35 min
Gljive očistite i narežite na četvrtine. Na zagrijano ulje stavite sitno nasjeckan luk i propirjajte pa dodajte protisnuti češnjak i gljive. Kratko propirjajte te dodajte sjeckanu rajčicu i vodu (oko 1 l), posolite i zagrijte do vrenja.
Nakon 10 minuta kuhanja dodajte bundevu narezanu na kockice, narezani kelj i na kraju cvatove brokule. Kuhajte na laganoj vatri još 10-ak minuta; pazite da povrće bude kuhano, ali da se ne raspadne. Juhu po potrebi začinite paprom i poslužite toplu.
Sastojci
Za
4
osobe
600 g gljiva (vrganji, šampinjoni, …)
100 g luka
2 češnja češnjaka
40 g ulja
400 g sjeckane svježe rajčice
250 g muškatne bundeve
150 g kelja
200 g cvatova brokule
sol, papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio češnjak Natur*pur
Bio Rajčica Natur*pur, 500g
Kelj
Šampinjoni S-BUDGET, 500g
Žuti luk Natur*pur
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji