Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Bruschetta s gljivama i rajčicom
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
20 min
Na zagrijano ulje stavite na listiće narezane šampinjone i pržite ih na jačoj vatri dok tekućina ne ispari.
Gljive posolite i popaprite. Ciabatte prerežite i zagrijte (prerezani dio) na tavi. Ako vam je zgodnije, kriške kruha možete zagrijati i u tosteru. Preko toplog kruha stavite plošku sira i 1 - 2 žlice isprženih gljiva.
Pospite češnjakom narezanim na tanke listiće i koprom. Poslužite tople bruschette s narezanom rajčicom i začinjene svježim koprom.
Sastojci
Za
4
osobe
4 mala ciabatta kruha
8 ploški sira (edamac, gauda…)
2 žlice ulja
400 g malih šampinjona
sol
papar
3 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog kopra
600 g rajčica
Vino Pilato Malvazija
0,75L
Temp. serviranja:
12ºC
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio Rajčica Natur*pur, 500g
Crni papar SPAR, 50g
Sol SPAR Vital
Suncokretovo ulje S-BUDGET, 1L
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji