Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Video recept
Bruskete s bobom
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
30 min
Bob skuhajte i ogulite mu tvrdu kožicu.
2 češnja češnjaka i peperoncine sitno nasjeckajte. Na sitan ribež naribajte pecorino. Nasjeckajte listiće mente i sve zajedno promiješajte u zdjeli.
Ciabattu izrežite na kriške i prepržite na suhoj vrućoj tavi. Prepolovite češanj češnjaka i utrljajte ga po preprženim kriškama ciabatte.
U zdjeli vilicom zgnječite dio kuhanog boba, dodajte ostatak cijelih zrna, posolite i popaprite, dodajte malo maslinovog ulja. Pomiješajte obje smjese.
Servirajte bob na preprženim kriškama ciabatte, pospite listićima mente i pecorina, pokapajte maslinovim uljem i poslužite.
Sastojci
Za
4
osobe
1 ciabatta
40g sira pecorino
250g skuhanog oguljenog boba
3 češnja češnjaka
peperoncini
menta
maslinovo ulje
papar
sol
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g
Sir Pecorino Romano DESPAR, 250g
Sol SPAR Vital
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji