Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Kocke od slanutka s kurkumom i mladim lukom
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
90 min
Slanutak namočite večer ranije. Skuhajte slanutak u blago posoljenoj vodi i propasirajte. Slanutku dodajte ribane tikvice, pjenasto razmućena jaja, protisnuti češnjak, maslinovo ulje, začinite solju i kurkumom, sve dobro izmiješajte. Prebacite u lim za pečenje na masni papir, pecite na 180 °C oko 20 minuta. U međuvremenu narežite mladi luk na kolute. Pečeni slanutak razrežite na kocke, pospite mladim lukom, začinite svježe mljevenim šarenim paprom i poslužite.
Sastojci
Za
3
osobe
200 g suhog slanutka
400 g tikvica
100 g mladog luka
3 režnja češnjaka
2 jaja
60 – 80 ml maslinovog ulja
5 g soli
3 g kurkume
0,1 g šarenog papra
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio jaja Natur*pur, 6 komada
Mladi luk
Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g
Tikvice Natur*pur, 500g
Slanutak
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji