Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Kruh od tikvica sa zobenim pahuljicama
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
60 min
U zdjelu s brašnom dodajte prašak za pecivo i sol pa promiješajte. U sredini napravite udubinu pa dodajte preostale sastojke i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Unutrašnjost duguljastog kalupa premažite maslacem i pospite brašnom.
U kalup ulijte smjesu za kruh, poravnajte i pospite zobenim pahuljicama. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 40 – 45 minuta na 180 °C (napravite provjeru čačkalicom). Po potrebi tijekom pečenja kruh zaštitite aluminijskom folijom da ne potamni prebrzo.
Savjet:
Tijesto možete pripremiti s mješavinom pšeničnog i pirovog brašna.
Sastojci
Za
4
osobe
350 g oštrog brašna
10 g praška za pecivo
½ žličice soli
1 jaje
50 ml mlijeka
150 ml maslinova ulja
50 g naribanog parmezana
50 g feta sira (zgnječenog)
250 g naribanih tikvica
2 – 3 žlice zobenih pahuljica (za posipanje)
maslac
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Oštro brašno S-BUDGET, 1kg
Ribani sir Parmigiano reggiano DESPAR, 100g
Sir feta DESPAR, 250g
Tikvice Natur*pur, 500g
Zobene pahuljice S-BUDGET, 500g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji