Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Krumpir-salata s inćunima i rikolom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

35 min
  1. Krumpir ogulite, narežite na kriške i skuhajte u slanoj vodi.
  2. Ocijedite i stavite u zdjelu za salatu, dodajte filete inćuna i rikolu, posolite, popaprite svježe mljevenim paprom, začinite uljem i octom pa poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600 g krumpira
  • 100 g inćuna
  • 60 g rikole
  • 100 ml maslinova ulja
  • 20 ml vinskog octa
  • sol
  • crveni papara

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Krumpir Natu*pur

Maslinovo ulje Natur*pur, 500ml

Salata rukola SPAR, 100g

SPAR PREMIUM Fileti slanih inćuna, 212 g

Vinski ocat DESPAR, 1L

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...