Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Mini lisnati foccacio
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
4 min
Razvaljano lisnato tijesto narežite na pravokutnike veličine otprilike 7 x 8 cm. Premažite ih maslinovim uljem i pospite sitno nasjeckanim čili papričicama.
Mini rajčice narežite na ploške i rasporedite po narezanim pravokutnicima lisnatog tijesta. Pospite nasjeckanim timijanom, krupnom soli i krupno mljevenim paprom.
Narezano tijesto posložite u posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje, ali pazite da između komada ostane 2 - 3 cm razmaka kako se ne bi slijepili prilikom dizanja.
Pecite 15 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 210 °C.
Poslužite toplo.
Savjet
: Prije nego što ih začinite, Rajčice možete posuti i s malo naribane mozzarelle.
Sastojci
Za
4
osobe
275 g razvaljanog lisnatoga tijesta
200 g mini rajčica, šljivastih
2 čili papričice
3 žlice maslinova ulja
1 žlica svježeg nasjeckanog timijana
1 - 2 žličice krupne soli
1 žličica krupno mljevenog papra
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L
Krupna morska kuhinjska sol S-BUDGET, 1kg
Lisnato tijesto Natur*pur
Šareni papar S-BUDGET, zrno, 70g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji