Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Mini lisnati foccacio

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

4 min
  1. Razvaljano lisnato tijesto narežite na pravokutnike veličine otprilike 7 x 8 cm. Premažite ih maslinovim uljem i pospite sitno nasjeckanim čili papričicama.
  2. Mini rajčice narežite na ploške i rasporedite po narezanim pravokutnicima lisnatog tijesta. Pospite nasjeckanim timijanom, krupnom soli i krupno mljevenim paprom.
  3. Narezano tijesto posložite u posudu za pečenje obloženu papirom za pečenje, ali pazite da između komada ostane 2 - 3 cm razmaka kako se ne bi slijepili prilikom dizanja. 
  4. Pecite 15 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 210 °C.
  5. Poslužite toplo.

Savjet: Prije nego što ih začinite, Rajčice možete posuti i s malo naribane mozzarelle.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 275 g razvaljanog lisnatoga tijesta
  • 200 g mini rajčica, šljivastih
  • 2 čili papričice
  • 3 žlice maslinova ulja
  • 1 žlica svježeg nasjeckanog timijana
  • 1 - 2 žličice krupne soli
  • 1 žličica krupno mljevenog papra

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Krupna morska kuhinjska sol S-BUDGET, 1kg

Lisnato tijesto Natur*pur

Šareni papar S-BUDGET, zrno, 70g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...