Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Mini tart sa sirom i karameliziranim lukom


Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

0 min
  1. Nasjeckati luk. Dinstati na laganoj vatri uz dodatak maslaca, vina i malo soli, dok ne omekša.Lisnato tijesto izrezati na krugove, na njih posložiti džem od kapule te ih peći na 170oC cca 10 minuta. 

  2. Gorgonzolu izrezati na kockice, uvaljati u brašno, jaje i panko mrvice.Pržiti u dubokom ulju par minuta dok ne porumeni. Poslužiti na kapuli te na vrh staviti izrezane trakice kruške.

Sastojci

Za 0 osoba
  • Ljubičasti luk 1 kg
  • Lisnato tijesto 0,400 g
  • Gorgonzola 0,300 kg
  • Jaje 2 kom
  • Panko krušne mrvice 0,100 kg
  • Mini potočarka 0,300 kg

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio jaja Natur*pur, 6 komada

Gorgonzola DESPAR, pakiranje

Krušne mrvice DESPAR, 400g

Lisnato tijesto Natur*pur

Ljubičasti luk

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...