Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Otvoreni sendvič s pečenom bundevom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

15 min
  1. Očišćenu bundevu narežite na tanke šnite, lagano pokapajte maslinovim uljem i pecite na gril tavi dok sa svake strane ne dobije boju i malo omekša.
  2. Kruh premažite svježim sirom, pospite timijanom, rasporedite na svaku šnitu pečene komadiće bundeve, posolite, pokapajte s par kapi maslinovog ulja i sendviče pospite peršinovim listom.

Savjet: Kako bi sendviči bili zanimljivije teksture, kruh prvo tostirajte.​

Sastojci

Za 2 osobe
  • 150 g muškatne bundeve 
  • 2 šnite raženog kruha
  • 100 g svježeg sira
  • ¼ žličice listića timijana
  • 1 žličica maslinovog ulja
  • prstohvat soli
  • 1 žlica natrganih listova peršina

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Raženi kruh, mali, miješani

Sol SPAR Vital

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml

Svježi sir Natur*pur, 250g

Tikva butternut

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...