Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Pašteta od graška i boba
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
35 min
Bob stavite kuhati u posoljenu vodu. U tavi na maslinovu ulju propirjajte luk izrezan na ploške. Kad luk poprimi zlatnu boju, dodajte češnjak i pirjajte još 5 minuta. Dodajte kuhani grašak, a potom i kuhani bob.
Podlijte sa 100 ml vode i kuhajte dok voda ne ispari. Pustite da se hladi 10 minuta pa stavite smjesu u blender. Dodajte ostale sastojke i blendajte dok ne dobijete paštetu. Protisnite paštetu kroz sitno žičano cjedilo. Ostavite u hladnjaku 1 sat da se ohladi i poslužite.
Savjet:
Za bolju aromu, u paštetu možete dodati svježe začinsko bilje – kopar ili vlasac.
Sastojci
Za
4
osobe
300 g kuhanog graška
200 g boba
50 ml maslinova ulja
1 glavica luka
1 češanj češnjaka
1/2 limuna
100 ml kiselog vrhnja
50 g maslaca
sol, papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio limun Natur*pur
Grašak S-BUDGET, 400g
Kiselo vrhnje S-BUDGET, 180g
Maslac S-BUDGET, 250g
Žuti luk Vrtovi Hrvatske, 1kg
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji