Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Pečene rajčice punjene špinatom i sirom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Špinat kratko blanširajte i narežite. Sitno nasjeckajte vlasac. Zamiješajte svježi sir, špinat, ribanu gaudu, krušne mrvice i pola količine sjeckanog vlasca, posolite. Rajčicama odrežite poklopac zajedno s peteljkom, žlicom izdubite sredinu.
  2. Napunite rajčice nadjevom od sira i špinata, poklopite, stavite u posudu za pečenje, pokapajte maslinovim uljem, pecite 10 minuta na 190 °C. Pospite preostalim vlascem i poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 kg rajčica (8 komada podjednake veličine)
  • 200 g špinata
  • 400 g svježeg sira
  • 200 g gauda sira
  • 40 g krušnih mrvica
  • 60 ml maslinovog ulja
  • ½ vezice vlasca
  • sol

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio rajčica grapolo Natur*pur

Krušne mrvice S-BUDGET, 450g

Rezani špinat S-BUDGET, 400g

Sir gouda S-BUDGET

Svježi sir SPAR, 20%, 250g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...