Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Raclette s krumpirom
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
70 min
Krumpir dobro operite, osušite i napola prerežite po dužini. Stavite ga u posudu za pečenje, posolite ga, popaprite, prelijte uljem i dobro promiješajte. Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C 50 – 60 minuta ili dok ne dobije lijepu boju.
Sir narežite na kriške debljine oko pola centimetra i posložite ga po pečenom krumpiru. Vratite u pećnicu i pecite tako dugo dok se sir ne počne topiti i ne dobije lijepu, zlatnu boju. Poslužite toplo. Po želji pospite narezanim vlascem.
Savjet:
Raclette možete pripremiti na isti način i s nekim drugim povrćem.
Sastojci
Za
4
osobe
800 g manjih mladih krumpira
200 g sira raclette
3 žlice maslinova ulja
sol i papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Crni papar SPAR, 50g
Mladi krumpir
Sol SPAR Vital
SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 500ml
Sir raclette SPAR, 200g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji