Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Španjolski pinchosi s kobasicom i maslinama

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

15 min
  1. Peciva prerežite na pola, pokapajte s malo maslinovog ulja i pecite u tavi dok ne postane hrskavo s obje strane. Maknite peciva na tanjur i ostavite da se ohlade, a u istu tavu dodajte 2 žlice maslinovog ulja. Kad se ulje zagrije dodajte narezane chorizo kobasice i pecite 5 – 7 minuta. Maknite kobasice s vatre, a peciva narežite na manje komade. Na svaki komad peciva stavite komadiće kobasice i pričvrstite čačkalicom. Složite na veliki tanjur, pospite listićima timijana i poslužite s maslinama.

Savjet: Ovakve zalogajčiće možete pripremiti s malim šnitama kruha, a na njih složiti sve što volite ili tog trena imate pri ruci, slobodno budite kreativni.​

Sastojci

Za 4 osobe
  • 4 bijela peciva
  • 3 ljute kobasice, chorizo
  • 150 g zelenih maslina
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2 grančice timijana

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bijelo okruglo pecivo S-BUDGET

Domaća dimljena kobasica za kuhanje S-BUDGET, 300g

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 750ml

SPAR PREMIUM masline, 950g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...