Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Tartar od povrća

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

40 min
  1. Sve povrće narežite na sitne kockice i pržite na maslinovu ulju 5 - 7 minuta. Neka povrće ostane malo sirovo.
  2. Dodajte povrću jabučni ocat i kuhajte još 3 - 4 minute. Začinite solju i paprom, maknite s vatre i ostavite da se ohladi.
  3. Kruh izrežite da dobije okrugli oblik. Premažite jednu stranu maslacem i tostirajte ga u tavi (stranom namazanom maslacem prema dolje).
  4. Na prepečeni kruh posložite povrće i ukrasite svježim koprom.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 patlidžan
  • 1 crvena paprika
  • 1 glavica luka
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 tikvica
  • 1 mrkva
  • 1 rajčica
  • 1 žlica jabučnog octa
  • 1 žlica maslaca
  • svježi kopar
  • 8 kriški raženog ili nekog kruha

Vino Toljanić Vrbnička žlahtina


0,75L

Temp. serviranja:
8-12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio mrkva Natur*pur

Bio paprika crvena Natur*pur

Bio Rajčica Natur*pur, 500g

Maslac Natur*pur, 250g

Patlidžan

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...