Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Trokutići od gljiva, namaz od čvaraka i salata
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
2
Vrijeme pripreme:
60 min
Izraditi tijesto od brašnja, praška za pecivo, maslaca, žumanjka, mlijeka, soli i papra i ostaviti ga 30 minuta u hladnjaku.
Izvaljati pravokutnike.Peći gljive na maslacu s timjanom i češnjakom, soli i paprom te dinstati 5 minuta.
Na jedan dio tijesta staviti gljive i preklopiti te spojiti bjelanjkom.
Peći trokutiće premazane jajem oko 30 minuta.
Za namaz od čvaraka izmiksati čvarke, četiri kuhana jaja, dva kisela krastavca, jedan crveni luk, dvije žlice kapara, posoliti malo i popapriti. Servirati na hrpici limunom začinjene iceberg salate.
>>> Ostali recepti iz emisije
321kuhaj!
Sastojci
Za
4
osobe
0,6kg razne gljive
0,15kg maslaca
0,004 tamjan
Češnjak
Sol
Papar
0,25kg brašna
0,1kg maslaca
0,1kg mlijeka
1 jaje
Prašak za pecivo
Namaz od čvaraka:
0,3kg čvaraka
4 jaja
0,1kg kiselih krastavaca
0,15kg crvenog luka
0,1kg kapri
Sol
Papar
0,3kg ledene salate (iceberg)
1 limun
Vino Krauthaker Chardonnay Rosenberg
0,75L
Temp. serviranja:
13-14ºC
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio jaja Natur*pur, 6 komada
Bio luk Natur*pur, paket
Čvarci
Kiseli krastavci S-BUDGET, I. Klasa, 670g
SPAR PREMIUM Maslac, 82% m.m., 250g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji