Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Predjela
Varivo s keljom
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
45 min
Na zagrijanom ulju popržite sitnije narezanu mrkvu i celer do lijepe zlatne boje. Dodajte protisnuti češnjak, kelj narezan na rezance i krumpir narezan na kockice te zalijte litrom tople vode.
Kad varivo zakuha, dodajte povrtnu kocku, posolite, popaprite i kuhajte 10-ak minuta.
Dodajte ocijeđenu i ispranu leću pa kuhajte još 5 – 10 minuta.
Umiješajte brašno razmućeno s malo vode, kratko prokuhajte, maknite s vatre, pospite naribanim parmezanom, promiješajte i poslužite.
Savjet:
Po želji u varivo dodajte 200 g pasirane rajčice za intenzivniju boju i okus.
Sastojci
Za
4
osobe
200 g mrkve
50 g korijena celera
2 češnja češnjaka
400 g kelja
400 g krumpira
1 limenka leće (400 g)
2 žlice ulja
1 povrtna kocka
1 žlica oštrog brašna
25 g naribanog parmezana
sol
papar
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Kelj
Kocka za juhu S-BUDGET, povrtna
Krumpir Natu*pur
Leća DESPAR
Ribani sir Parmigiano reggiano DESPAR, 100g
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji