Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Zapečeni zagorski štrukli

Vaša ocjena:

3

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

45 min
  1. Smrznute štrukle stavite u kipuću umjereno slanu vodu te ih kuhajte 15 minuta na laganoj vatri kako se ne bi raskuhali. Kuhane štrukle izvadite iz vode, ocijedite i slažite jednu do druge u namašćenu posudu za pečenje.
  2. U zdjelici pomješajte vrhnje za kuhanje i jedno jaje te dobivenom smjesom zalijte štrukle. Pecite štrukle u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C oko 30 minuta
  3. Zapečene štrukle možete po želji posuti prženim krušnim mrvicama na maslacu ili posuti šećerom. Poslužite toplo premda su ukusne i hladne.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 600g zamrznutih SPAR štrukli
  • 20g maslaca
  • 200ml vrhnja za kuhanje
  • 1 jaje

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Jaja SPAR, 10kom

Kiselo vrhnje SPAR, kantica

Maslac SPAR, 250g

Štrukli SPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...