Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Chococikla Fudge

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

20 min
  1. Sastojke za koru miksajte u blenderu ili multipraktiku dok ne nastane gusto tijesto. Nemojte ih do kraja usitniti – neka bude i krupnijih komadića.
  2. Tijesto prebacite u kalup (okrugli ili kvadratni) obložen papirom za pečenje i dobro ga utisnite.
  3. Sve sastojke za kremu miksajte u blenderu dok ne nastane gusta krema. Prelijte kremu preko tijesta i sve skupa ostavite 2 sata u zamrzivaču prije posluživanja.

Sastojci

Za 2 osobe
  • 1 šalica suncokretovih sjemenki
  • 1 šalica proklijale heljde
  • 1 šalica badema (namočenih preko noći i osušenih)
  • 1/2 šalice brazilskih oraha
  • 1 oguljena cikla
  • 1 šalica datulja
  • 5 - 6 suhih šljiva
  • 5 - 6 suhih marelica
  • 1/2 šalice grožđica
  • 1 žlica cimeta
  • sok od pola limuna
  • 1/2 žličice praha bourbon vanilije

Sastojci za preljev:

  • 2 šalice datulja (namakanih pola sata)
  • 5 - 6 žlica sirovog kakaa u prahu
  • 1 1/2 šalica otopljenog kokosova maslaca
  • 3 - 4 žlice agavina sirupa
  • ½ šalice mljevenih sjemenki smeđega lana i badem

Desertno vino Prošek


1L

Temp. serviranja:
10-12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Badem SPAR, jezgra, 200g

Cikla

Kokosova mast SPAR

Suhe datulje SPAR, 250g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...