Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Spirulina torta

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

2

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. U multipraktiku prvo usitnite suhe sastojke za koru. Kada dobijete smjesu poput krupnijeg brašna (mogu ostati i krupniji komadići), dodajte sirup, limunov sok i ulje. Miksajte opet dok ne dobijete gustu, za prste ljepljivu masu. Istresite u kalup za tortu (promjera 26 cm) i prstima ili žlicom utisnite da dobijete koru.
  2. Sve sastojke za kremu stavite u blender i miksajte dok ne dobijete glatku masu. Istresite na koru i poravnajte. Ukrasite rastopljenim sirovim kakaom sa sirovim javorovim sirupom i malo vode.
  3. Ostavite preko noći u zamrzivaču, poslužite napola odmrznuto.

Sastojci

Za 4 osobe

Potrebni uređaji:

  • blender ili multipraktik

Sastojci za kremu:

  • 1 ½ šalica indijskih oraha
  •  ⅓ šalice javorova sirupa
  • 4 - 5 mediol datulja
  • 1 žličica bourbon vanilije
  • 6 žlica rastopljenog kokosova ulja
  • prstohvat himalajske soli
  • 3 žlice spiruline u prahu

Sastojci za koru:

  • 1 šalica oraha
  • 6 mediol datulja
  • 1 žličica cimeta
  • 1 šalica kokosovih pahuljica
  • 2 žlice otopljenog kokosova ulja
  • prstohvat himalajske soli

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Cejlonski cimet u prahu SUPERFOODS by Encian, 150g

Indijski oraščić DESPAR, 100g

Javorov sirup Natur*pur, 250ml

Kokosova mast SPAR

Spirulina u prahu SUPERFOODS by Encian, 150g

Suhe datulje SPAR, 250g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...