Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Glavna jela
Pijetao u vinu
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
90 min
Posolite pijetla iznutra i izvana, ostavite da se meso prožme dok pripremate povrće. Krumpir ogulite, narežite na veće kocke, luk i mrkvu narežite na četvrtine. Izaberite posudu za pečenje s poklopcem, zagrijte pećnicu na 180°C.
Posudu premažite svinjskom masti, stavite pijetla, okolo dodajte krumpir, mrkvu, luk i češnje češnjaka. Povrće začinite solju, paprom i majčinom dušicom, prelijte sve crnim vinom, poklopite i pecite 30 minuta.
Nakon 30 minuta maknite poklopac te pecite još 45 minuta. Dekorirajte grančicom svježeg ružmarina i poslužite.
Sastojci
Za
4
osobe
1 pijetao oko 1,5kg
1kg krumpira
200g mrkve
200g crvenog luka
4 češnja češnjaka
40g svinjske masti
400ml crnog vina
sol, papar, majčina dušica
1 grančica ružmarina
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Krumpir Natu*pur
Mrkva Vrtovi Hrvatske, 500g
Očišćemi češnjak Vrtovi Hrvatske, 200g
Žuti luk Natur*pur
Pijetao Vrtovi Hrvatske
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji