Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od govedine

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

150 min
  1. Očistite skuhani kuhani krumpir od ljuske i narežite ga na kockice. Narežite kuhanu govedinu na trakice.
  2. Na dno veće zdjele rasporedite očišćen i usitnjen radič ili sezonsku salatu.
  3. Preko radiča stavite usitnjenu govedinu, narezani krumpir, nasjeckani luk na trakice i narezana tvrdo kuhana jaja.
  4. Prelijte sve umakom napravljenim od žlice senfa, bučina ulja, jabučnog octa, soli i papra. Sve skupa promješajte i poslužite kao samostalno jelo.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 400g kuhane govedine
  • 500g kuhanog krumpira u ljusci
  • 500g radiča ili sezonske salate
  • 2 glavice crvenog luka
  • 4 tvrdo kuhanih jaja
  • 1 žlica senfa
  • 3 žlice bučina ulja
  • 1 žlica jabučnog octa
  • sol, papar

Vino Chianti Le Chiantigiane


0,75L

Temp. serviranja:
16-18ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bučino ulje SPAR

Jaja SPAR, 10kom

Senf Estragon SPAR

Juneći but

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...