Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od hobotnice sa krumpirom

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Hobotnicu očistite operite i kuhajte u dosta posoljene vode na laganoj vatri oko 30 minuta ili dok ne omekša. Pustite da se ohladi u vodi, zatim joj skinite kožu i izrežite ju na komadiće.
  2. Krumpir operite i skuhajte u ljusci u kipućoj vodi. Ogulite ga i narežite na kockice.
  3. U zdjelu za salatu stavite krumpir i hobotnicu, začinite sa malo vina, ulja, soli i papra. Posipajte s sjeckanim peršinom i poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 1 hobotnica težine otprilike oko 800 g
  • 3 krumpira
  • nasjeckani listovi peršina
  • bijelo suho vino (Pošip)
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Vino Zlatan Pošip


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Krumpir S-BUDGET, 5kg

Crni papar SPAR, 50g

Hobotnica

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...