Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Salata od krumpira s inćunima i maslinama

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

35 min
  1. Krumpire operite i u ljusci stavite u lonac s vodom te kuhajte dok ne omekšaju. Kuhane krumpire ogulite, narežite na manje komade i stavite u zdjelu.
  2. Dodajte masline, nasjeckani luk, narezane sušene rajčice i peršinov list.
  3. Prelijte maslinovim uljem i limunovim sokom, dodajte inćune, dobro promiješajte i po potrebi malo posolite i pospite svježe mljevenim paprom.

Savjet: Bijeli krumpir je najbolji izbor za pripremu salate.​

 

Sastojci

Za 2 osobe
  • 4 krumpira
  • 10-ak slanih inćuna
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 100 g crnih maslina
  • 1 manji luk
  • 5 – 6 sušenih rajčica iz ulja
  • 2 žlice nasjeckanog peršinovog lista
  • 1 limun
  • prstohvat soli
  • malo svježe mljevenog papra

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Crne masline SPAR, bez koštice, 230g

Krumpir Natu*pur

SPAR PREMIUM extra djevičansko maslinovo ulje, 750ml

SPAR PREMIUM Fileti slanih inćuna, 212 g

SPAR PREMIUM Sušena rajčica, 280g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...