Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Salate
Salata od pršuta, smokava i mozzarelle
Vaša ocjena:
5
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
20 min
Operite i očistite rikulu, osušite ju i posložite na pladanj za posluživanje.
Smokve razrežite po pola, mozzarellu razlomite na manje komade, pršut narežite na tanje trake.
U zdjeli pomiješajte med i limunov sok. Lepinje razlomite i zagrijte u tosteru ili pećnici.
Smokve, mozzarellu i pršut posložite na rikulu, prelijte mješavinom meda i limunova soka, začinite svježe mljevenim paprom.
Poslužite uz tople lepinje.
Sastojci
Za
3
osobe
50 g rikule
6 zrelih smokava
350 g mozzarelle
6 kriški pršuta
2 žličice meda
2 žličice limunova soka
svježe mljeveni papar
2-3 lepinje
Vino Zlatan Babić
0,75L
Temp. serviranja:
16-18ºC
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Mozzarella light DESPAR
SPAR PREMIUM istarski pršut, 100g
Cvjetni med S-BUDGET, 900g
Pecivo, lepinja
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji