Pošaljite vaš omiljeni recept!
registracija
|
prijava
Tips&Tricks
Home of BBQ
Recepti
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Recepti
Pošaljite vaš omiljeni recept!
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tips&Tricks by Špiček
Video recepti
Magazin
Lifestyle
Novosti
Male kulinarske tajne
Prelistajte magazin
Kategorija
(nije obavezno)
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
>Traži
Recepti
Predjela
Juhe
Glavna jela
Salate
Deserti
Hrvatska kuhinja
Dalmacija
Istra i primorje
Kontinentalna Hrvatska
Vegetarijanska jela
Raw Food
Tri, dva, jedan - kuhaj!
Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!
Recept dana
Jelo iz akcijskog letka
Tips&Tricks by Špiček
Tražilica
Vrijeme pripreme:
do 15 min
do 30 min
do 45 min
više od 45 min
nije bitno
Težina pripreme:
lagano
srednje
teško
VIDEO RECEPT
Po kategoriji:
-
Predjela
Dalmacija
Istra i primorje
Juhe
Glavna jela
Kontinentalna Hrvatska
Salate
Deserti
Sezonska kuhinja
Hrvatska kuhinja
Vegetarijanska jela
Raw Food
Specijaliteti s roštilja
Po nazivu:
> Traži
Recepti
/
Salate
Salata s pečenom piletinom i gljivama
Vaša ocjena:
4
Težina pripreme:
1
Vrijeme pripreme:
4 min
Pileća prsa lagano potucite između dva komada prozirne folije, marinirajte u umaku od soje 15 – 20 minuta, okrenite ih 2 – 3 puta. U međuvremenu narežite papriku na rezance, očistite i narežite endiviju, šampinjone narežite na ploške, ispecite na maslinovom ulju, začinite solju i paprom.
Prsa pecite sa svih strana na gril tavi uz dodatak sezamovog ulja. Pustite par minuta da se meso stabilizira pa ga narežite na ploške. Stavite u tanjur ploške gljiva, dodajte špinat i endiviju, na vrh položite ploške mesa.
Dodajte sa strane rezance crvene paprike, rezačem navucite nekoliko listića Grana Padana, pospite ribanim sirom, dodajte par listića ružmarina, poslužite.
Savjet
: Meso za mariniranje nemojte soliti jer je umak od soje dovoljno slan.
Sastojci
Za
4
osobe
600 g piletine (4 x 150 g filea prsa)
200 g šampinjona
100 g baby špinata
150 g salate endivije
150 g svježe crvene paprike
150 g Grana Padana u komadu
40 g ribanog Grana Padana
40 ml maslinovog ulja
40 ml umaka od soje
20 ml sezamovog ulja
sol, papar
1 grančica svježeg ružmarina
Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:
Zatvori
Bio paprika crvena Natur*pur
Pileći file S-BUDGET
Sir Grana Padano DESPAR, trokut
Šampinjoni S-BUDGET, 500g
Salata endivija
Pitanja i odgovori
Ukupno
0 pitanja
Učitaj više pitanja
Postavi
pitanje...
registracija
|
prijava
> Pošalji