Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Topla salata s pilećim jetricama

Vaša ocjena:

4

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

35 min
  1. Krumpir u kori skuhajte u posoljenoj vodi pa ga narežite na ploške. Jetrice očistite i narežite na komade i na zagrijanom ulju kratko pržite, posolite i pospite paprom.
  2. U posudu za salatu stavite krumpir, jetrice, kisele krastavce narezane na ploške, prelijte ostatkom ulja, nakapajte limunovim sokom i umiješajte rukolu.
  3. U drugoj zdjelici pomiješajte majonezu, jogurt i malo soli. Poslužite toplu salatu s umakom od majoneze.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 500 g krumpira
  • 100 g kiselih krastavaca
  • 6 pilećih jetrica
  • 60 ml maslinova ulja
  • sok 1/2 limuna
  • sol
  • grubo mljeveni papar
  • 100 g rukole
  • 1/2 žlice majoneze
  • 100 ml jogurta (ili kiselog vrhnja)

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio Limun (2) Natur*pur

Extra djevičansko maslinovo ulje DESPAR, 1L

Krumpir Natu*pur

Salata rukola SPAR, 100g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...