Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Burgeri od piletine i puretine

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

40 min
  1. Meso narežite na kocke, posolite, marinirajte 20 minuta. Sameljite na šajbu od 8 mm, zatim sameljite još jednom na 4 ili 6 mm. 
  2. Meso nježno promiješajte i oblikujte 4 burgera. Pecite ih na roštilju s obje strane. Peciva prerežite i unutarnju stranu grillajte uz burgere. 
  3. Donju stranu peciva obilno premažite kečapom, dodajte listiće potočarke, rikole i špinata, zatim burger, poklopite toplim pecivom i odmah poslužite.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 4 peciva za burgere sa sezamom
  • 400 g filea pilećeg zabatka
  • 400 g puretine
  • sol
  • 40 g rikole
  • 40 g potočarke
  • 40 g mladog špinata
  • 160 g kečapa

Vino Erdutska Graševina


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Hambi pecivo sa sezamom, 70g

Ketchup blagi SPAR, 500g

Pileći batak/zabatak S-BUDGET

Salata baby špinat SPAR, 100g

Salata rukola SPAR, 100g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...