Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Domaći vege burgeri

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

25 min
  1. Za umak, razmutite kiselo vrhnje uz dodatak soli, bijelog papra i češnjaka. Krumpiriće pecite ili u limu na masnom papiru, pokapane s malo ulja ili u fritezi u dubokoj masnoći, posolite.
  2. Bukovače pecite vrlo kratko na grillu, začinite grill začinom.
  3. Oko bukovača na roštilj poslažite polovice peciva i kratko prepecite unutarnju stranu.
  4. Donju stranu peciva premažite umakom, dodajte grillane bukovače, ploške tofua i rikolu, poklopite i poslužite s krumpirićima.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 4 okrugla peciva sa sezamom
  • 600 g bukovača
  • 250 g tofua
  • 60 g rikole
  • 180 g kiselog vrhnja
  • sol
  • bijeli papar
  • češnjak u granulama
  • SPAR začini za grill
  • 600 g smrznutih krumpirića
  • 50 – 300 ml ulja

Vino Erdutski Rajnski Rizling


0,75L

Temp. serviranja:
12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio tofu SPAR veggie, 200g

Bukovače

Hambi pecivo sa sezamom, 70g

Kiselo vrhnje S-BUDGET, 180g

Pommes Frites SPAR, 1kg

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...