Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Grillane pastrve s krumpirom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Pastrve očistite, odstranite drob i škrge. Ribu iznutra posolite i začinite češnjakom u granulama. Krumpir ogulite i narežite na ploške. Pecite na roštilju na laganoj vatri ribu i ploške krumpira, tapkajući uljem tijekom pečenja. Prije posluživanja krumpir posolite, začinite sve mljevenim paprom i dekorirajte po želji svježim ružmarinom.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 pastrve (svaka oko 400 g)
  • 400 g krumpira
  • 60 ml maslinovog ulja
  • 1 limun
  • sol, SPA R mljeveni papar, SPA R češnjak u granulama
  • grančica ružmarina po želji

Vino Erdut Chardonnay


0,75L

Temp. serviranja:
12-14ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio limun Natur*pur

Krumpir Natu*pur

Pastrva

Začin crni papar SPAR

Začin češnjak SPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...