Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Marinirana svinjska rebra

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

30 min
  1. Napravite marinadu, razmutite med, BBQ umak i kečap, dodajte češnjak u granulama.
  2. Rebrica posolite, stavite u marinadu, okrenite nekoliko puta, ostavite da se pokrivena mariniraju najmanje dva sata, može u hladnjaku preko noći.
  3. Marinirana rebrica pecite na laganoj vatri, pokrivena aluminijskom folijom, 20 – 30 minuta.
  4. Klipove kukuruza natrgajte na manje komade i grillajte na roštilju uz meso. Rebrica dekorirajte mikro zelenjem i poslužite uz kukuruz.

Sastojci

Za 4 osobe
  • 2 kg svinjskih rebara
  • sol
  • 20 g mikro zelenja
  • 2 klipa kuhanog kukuruza

Marinada:

  • 200 g BBQ umaka
  • 100 g kečapa
  • 20 g meda
  • 1 prstohvat SPAR češnjaka u granulama

Vino Kalazić Graševina


0,75L

Temp. serviranja:
10-12ºC

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Cvjetni med DESPAR

Ketchup blagi SPAR, 500g

Kukuruz SPAR, 340g

Sitna morska kuhinjska sol S-BUDGET, 1kg

Začin češnjak SPAR

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...