Tražilica

Vrijeme pripreme:

Težina pripreme:

VIDEO RECEPT

Po kategoriji:

Po nazivu:

Parenci (tjestenina) s ombolom

Vaša ocjena:

5

Težina pripreme:

1

Vrijeme pripreme:

60 min
  1. Na tavi rastopiti maslac i propržiti brašno. Skinuti s vatre pa dodati mlijeko sir i jaja.
  2. Pripremljenu smjesu kuhati u slanoj vodi.
  3. Ombolo narezati na prutiće i spržiti na maslinovom ulju. Zaliti vinom i gotov umak preliti preko tjestenine.
  4. U slanoj vodi kuhati korijen koromača. Narezati ga. Na tavi izdinstati grašak i dodati koromač.
  5. Začiniti i staviti sol, limun i kremu od balzamičkog octa.

 

>>> Ostali recepti iz emisije 321kuhaj!

Sastojci

Za 0 osoba
  • maslac 0,100kg
  • brašno 0,200kg
  • mlijeko 0,100L
  • ribani parmezan 0,100kg
  • jaje 4 komada
  • vino bijelo 0,100L
  • istarski ombolo 0,150kg
  • korijen komorača 0,300kg
  • mladi grašak šećerac 0,200kg
  • maslinovo ulje 0,050L
  • limun 1 komad
  • krema od balzamičkog octa 0,050L

Za ovaj recept smo koristili slijedeće SPAR ARTIKLE:

Bio limun Natur*pur

Komorač

SPAR PREMIUM aceto balsamico, 250ml

SPAR PREMIUM Maslac, 82% m.m., 250g

Pitanja i odgovori Ukupno 0 pitanja

Postavi
pitanje...